Ovo veb mesto (sajt) i sav njegov sadržaj je u vlasništvu firme: Zipp d.o.o. Paraćin, Kosmajski put 1, 35250 Paraćin, Srbija, Matični broj: 07391480, PIB: 101097186, Šifra delatnosti: 1102. Ogranak Vinarija Jovac: Bulevar Kralja Aleksandra 103, 35205 Jovac, Ćuprija, Srbija.

Upotrebom ovog veb mesta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Korišćenjem sadržaja ovog veb mesta prihvatate sve rizike koji nastaju iz korištenja ovog veb mesta. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovo veb mesto. Vinarija Jovac može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne uslove, jer ste njima zakonski vezani.

Upotreba veb mesta

Sav sadržaj na ovom veb mestu, osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu u okviru veb mesta, možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe. Sadržaj se ne sme koristiti u svrhe koje mogu uzrokovati štetu Vinariji Jovac ili bilo kom trećem licu. Ne možete menjati sadržaj ovog veb mesta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog veb mesta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Privatnost

Vinarija Jovac zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog veb mesta da bi ispunio vaše zahteve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovom veb mestu, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti. Neke stranice ovog veb mesta mogu sadržati određene pakete informacija poznate kao “cookies” (kolačići) na vašem računaru. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Ova tehnologija ne skuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo ovo veb mesto.

Linkovi na druga veb mesta

Linkovi sadržani na ovom veb mestu koji vode na nezavisna veb mesta su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. Vinarija Jovac nije odgovorna za bilo koji od ovih veb mesta niti za njihove sadržaje. Vinarija Jovac ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim veb mestima niti bilo kojim informacijama ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, niti sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od veb mesta na koje vode linkovi sa našeg veb mesta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Ograničenje garancija

Vinarija Jovac će nastojati da prikaže tačne i ažurne podatke, ali ne daje garancije za tačnost, primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom veb mestu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbednosti ili odsustva grešaka. Vinarija Jovac može promeniti sadržaj ovog veb mesta ili proizvode i cene navedene na veb mestu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Sadržaj na ovom veb mestu može biti zastareo, a Vinarija Jovac se ne obavezuje da ga ažurira. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima.

Ograničenje odgovornosti

Vinarija Jovac se u potpunosti odriče svake odgovornosti, koja na bilo koji način može nastati ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovog veb mesta, odnosno za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kom trećem licu u vezi sa korišćenjem sadržaja ovog veb mesta ili ostalih veb mesta na koje vode linkovi sa ovog veb mesta.